Klanten strategie en Customer Experience ontwerp

De klantervaring is tegenwoordig de meest belangrijke onderscheidende factor voor bedrijven. Klanten hebben hoge verwachten een goede service, gemak en een naadloze aansluiting van diverse contact momenten. Daar zit dan ook direct de uitdaging, omdat de ene klant de andere niet is. Jouw bedrijf is weer anders dan andere ook de mensen waarmee je samenwerkt zijn anders. Het op elkaar afstemmen van deze unieke kenmerken is een belangrijk onderdeel van een succesvol Customer Experience design. Vergroten van je klantgerichtheid begint bij een heldere visie en een duidelijke klantenstrategie. Een 360 graden klantbeeld is de basis voor effectieve klantenstrategie Wij ondersteunen jou bij het opzetten van een heldere klantvisie en een duidelijke klantenstrategie die richting geeft aan je customer experience programma of CRM-project. Zo krijg je in korte tijd helder wat de gewenste koers is met een concreet doel. De volgende stap is om dit te vertalen naar jouw ambitie

Klanten Relatie Management (CRM) implementatie-begeleiding

Klant relatie management is het betrekken , boeien en binden van de juiste klant. Een 360 graden klantbeeld is de basis voor effectieve klantbewerking. Wij ondersteunen jou bij het ontwikkelen en inrichten van effectieve klanten contactprogramma’s, van acquisitie via up-sell, cross-sell, loyalityprogramma’s tot win-back. Het succes van elke CRM aanpak staat of valt met de implementatie in je bedrijf. Vaak wordt een CRM systeem gezien als een oplossing om een organisatie klantgericht te maken. Maar ervaring leert dat dit een grote valkuil is. Hoe goed de tool ook is, het is ondersteunend aan de werkwijze en processen van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de software daadwerkelijk gaat bijdragen aan een effectieve en efficiënte manier om jouw doelen te realiseren.

Smarketing en Social Selling

Sales en marketing alignment, ook wel bekend als Smarketing, houdt in feite in dat je sales- en marketing, op een effectieve manier, de krachten bundelen. Samen zorgen voor onder andere meer nieuwe loyale klanten en meer omzet.  Social selling en geïntegreerde verkoop- en marketing zorgen voor succes in speelveld van vandaag. Smarketing is niet alleen het genereren stabiele stroom van gekwalificeerde leads die kunnen worden omgezet in rendabele klantrelaties, maar het aantrekken van de juiste klanten. Waardevolle klantrelaties ontstaan dus niet vanzelf. Daarvoor is veel interactie met de klant voor nodig, zowel on- als offline. Door het creëren van waarde, bij elk contactmoment bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit doe je door op het juiste moment relevante adviezen en nuttige informatie te geven om jouw klant te helpen met kopen en dus voor jou ook de verkoop gemakkelijker maakt.

Campagne Management

Campagnemanagement is het totale proces van bedenken, ontwerpen, plannen, uitvoeren, controleren, beheersen en evalueren van SMART sales en marketing acties. We brengen systemen, processen, mensen en data samen om jouw campagnes tot een succes te maken.

Social Media Beheer

Wil je maximaal profiteren van de kracht van social media kost dat best veel tijd. Tijd die u misschien niet hebt omdat jouw focus ligt op het runnen van je bedrijf. Laat dát vooral geen extra probleem zijn. Onze social media experts hebben namelijk ook focus op jouw bedrijf, maar dan vooral via social media. Wij maken van jouw sociale media een efficiënt verlengstuk van jouw sales- en marketingstrategie. Met straffe resultaten tot gevolg. Meer volgers, hoger bereik, online zichtbaarheid, effectieve content, smart websites, adverteren en targeten.

Laten we in contact komen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.