Zullen we het samen doen?

Om in beweging te komen heb je een plan, tijd en handjes nodig. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om samen met jou succesvol te zijn. We gebruiken onze (online) sales en marketing ervaring en mixen die met jouw kennis over de markt. Wij geloven heilig in een langetermijnvisie met concrete doelstellingen en een duidelijk plan. Wij staan te trappelen om er aan te beginnen en jou te helpen met de eerste (oh zo moeilijke) stap.

Geen tijd voor social media?

Wij hebben een team met online specialisten voor jou klaar staan om je volledig te ontzorgen.

Voor slechts €25 per week of €99 per maand zorgen wij als jouw online partner voor het volledig beheer van jouw bedrijfspagina’s, content creatie, targeting en plaatsing.

Twee keer per week contentcreatie

Wij ontwikkellen per week structureel twee verschillende unieke en strategische content soorten. Bij goedkeuring van de content zullen wij deze targeten en plaatsen op de beste momenten voor jouw organisatie.

Strategisch posten door middel van onderzoek

Wij doen onderzoek naar jouw bedrijf, concurrenten en doelgroep. Op deze manier kunnen wij strategische posts ontwikkelen om de gewenste resultaten te behalen met als doel om jouw online top te bereiken!

Bereik jouw gewenste resultaten

Na het constructief plaatsen van jouw unieke en strategische content en het targeten van de voor jouw juiste doelgroep, zal jouw bedrijf of merk al op korte termijn de voordelen van jouwnieuwe online bereik ervaren.

Samen naar de online top!

Er staat een specialistisch team op het gebied van social media voor je klaar.

Ons team bestaat uit professionele tekstschrijvers, creatieve grafische specialisten en toegepaste psychologen op het gebied van sales en marketing.

Door het uit handen te geven aan een gespecialiseerd team haal je het beste uit jouw online communicatie en kan jij jouw kostbare tijd richten op datgene wat jij het beste kan: ondernemen!

Wat wij voor jou gaan betekenen

Meer volgers

Door het effectief plaatsen van unieke content ontvangt u meer organische volgers op uw bedrijfs- of merkpagina.

Hoger bereik

Door onze strategische manier van werken, bereikt u meer potentiële klanten.

Adverteren & Targeten

Door het effectief plaatsen en adverteren van unieke content bent u verzekerd van meer bereik.

Online zichtbaarheid

Door onze werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de online zichtbaarheid van uw bedrijf of merk wordt vergroot.

Effectieve content

U kunt rekenen op kwalitatieve en creatieve posts gecreëerd door ons gespecialiseerde team.

Laten we in contact komen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.