Unieke aanpak

Daarom kiest verstandvandeklant voor een andere aanpak

We zijn echt uniek en onderscheidend omdat we alle sales & marketingvraagstukken benaderen vanuit het perspectief van de markt.

Behoefte, wensen en drijfveren van de klant zijn daarbij altijd richtinggevend.

Jouw klanten vormen het vertrekpunt voor jouw strategie, innovatie en inrichten van jouw, applicaties en processen. Wij ondersteunen jou bij het bouwen aan een groter en loyaler klantenbestand.

Verstand van de klant is op twee punten fundamenteel anders dan traditionele sales & marketingbureaus:

1.   Onze andersom aanpak begint bij de klant.

We nemen de klant als vertrekpunt en werken dan ‘terug’ naar sales & marketing in plaats van andersom. Door deze andersom benadering sluiten verbeteringen beter aan op het koopgedrag van de klant en wordt de kans op succes significant verhoogd. We bepalen eerst de wensen en eisen rondom de ideale opportuniteit en stemmen daarna pas de inzet van middelen, tools en systemen hierop af. We werken uitsluitend op basis van meetbare SMART doelstellingen.

2.   Niet alleen bedenken, maar het ook doen!  

Wij geloven dat je een plan alleen succesvol kan uitvoeren als je er ook daadwerkelijk onderdeel van uitmaakt. Daarom doen we dat ook graag samen met jou. In jouw vertrouwde omgeving. We gaan dan ook naast jou, stap voor stap dit sales en marketing plan implementeren en uitvoeren. Voetjes in de klei dus, mouwen opstropen en plankgas.. Zo worden wij een verlegstuk van jouw bedrijf die jouw slimme Smarketing strategie mee uitvoert. Hiermee bespaar jij veel tijd en behalen we samen het beste resultaat.

Laten we in contact komen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.